Kezdőlap arrow Termékeink arrow Vákuumtechnika
Vákuumtechnika

Cégünk a vákuumtechnológia terén a svéd PIAB cég termékeit kínálja partnereinek.
A vákuumtechnika a pneumatika egy igen speciális része, az általános szemlélettől eltérő megközelítést igényel. Munkatársaink szívesen segédkeznek a vásárlók problémáinak megoldásában (például a régi vákuumszivattyús rendszer kiváltása energiatakarékos és karbantartást nem igénylő ejektorral, különböző megfogási, mozgatási illetve rögzítési feladatokban).

 • Vákuumejektorok
  A vákuumejektor sűrített levegő nyomási energiáját alakítja át mozgási energiává a Bernoulli törvényének felhasználásával. A felgyorsuló levegő maga mögött depressziót hoz létre, és vákuumot alakít ki. A PIAB szabadalmaztatott többlépcsős ejektorai mind energiatakarékosságban, mind hatásfokban egyedülállóak. A vákum jellemzők a fokozatok számával változtathatóak.
 • Szívókorongok
  A szívókorongok alkalmasak szinte mindenféle formájú, anyagú és tömegű tárgy vákuumal történő megfogására. A megfelelő formájú és anyagú szívókorong kiválasztása azonban előfeltétele a megfelelő működésnek.
 • Megfogók
  A vákuum megfogók a szívókorongok továbbfejlesztéséből alakultak ki. Segítségükkel nemcsak könnyebb megfogni a kívánt terméket, de mozgatás közben az nem leng be, illetve pozícionáltan lehet elengedni őket.
 • Vákuum kiegészítők
  Az optimális, hatékony, és energiatakarékos működéshez szükség van olyan kiegészítőkre amelyek pl. megakadályozzák a felesleges levegő beáramlását, a túlzott vákum kialakulását, stb. A PIAB ezekből is komplett választékot kínál.
 • Szállítás vákuumal
  A szemcsés anyagok és porok zárt rendszerben veszteség és kiporzásmentesen szállíthatóak, viszonylag egyszerűen és biztonságosan. Így elkerülhető pl. mérgező anyagoknál a mérgezés, porrobbanás veszélyes anyagoknál a robbanás.

Kapcsolódó hivatkozások:

 
  
Copyright  ©  2000-2009 Pneu-Hyper Kft.powered by wilcon
Informál - Folyamatosan bővülő információs bázis